Que és ESED ? (Demo)

Serveis Integrals ESED centra la seva activitat en el mon de les tecnologies de la informació, la seva activitat principal és la virtualització i administració d’infraestructures.
Tradicionalment els CPD (Centres de Processament de Dades) es caracteritzaven per el gran cost que representaven a tot nivell, no tan sols la extraordinària inversió inicial en hardware com servidors, cabines de discs, armaris rack, Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI), climatització de les sales etc. sinó també les despesa energètica que representen aquests centres.
Amb l’aparició de la virtualització, tots aquests costos es veuen reduïts, ja que mitjançant la virtualització es poden optimitzar els recursos hardware dels que es disposin de manera que les màquines servidores es poden multiplicar sense necessitat d’ampliar el hardware físic. Aquest fet implica que amb la despesa energètica que abans es necessitava per a fer funcionar una màquina servidora, ara amb l’ajuda de la virtualització, amb aquesta mateixa despesa energètica es poden fer funcionar múltiples servidors.
 
L’Objectiu de la virtualització és optimitzar recursos físics, per tant reduir costos en quant a infraestructura a part d’altres moltes avantatges en quant a seguretat, flexibilitat i escalabilitat, i en aquest cas al reduir els costos d’infraestructura es redueixen també els costos derivats com la despesa energètica.

 

Deja un comentario

Utilizamos cookies propias para el correcto funcionamiento de la página web y de todos sus servicios, y de terceros para analizar el tráfico en nuestra página web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información INFO

ACEPTAR
Aviso de cookies